Bosön

oktober 05, 2013


Är inte riktigt frisk men åkte ut till Bosön vid lunch för att hålla en föreläsning i idrottsnutrition för Stockholm City Triathlon. När jag kom till Bosön mötte jag upp en av grupperna vid inomhusbanan. De höll på att köra Coopers test så det var mycket svett och pustande men också leenden! Jag har verkligen varit taggad över att få vara med eftersom jag inte har kört någon banträning på ca 1 år..

Föreläsningen drog igång 12.30 och det som vanligt var jag rätt nervös. Egentligen hade jag inte något att vara nervös för, ett gäng trevliga och pratglada triathleter kan nog vara den bästa publiken! Däremot har jag alltid väldigt höga krav på mig själv, därav nervositeten! Det är alltid svårt att prata nutrition på ett generellt sätt men samtidigt så ingående att folk bibehåller intresset och förstår lite varför man ger de rekommendationer som man gör. När jag föreläser så gillar jag att folk frågar mycket och att det blir en och annan diskussion. Det känns lite stelt om jag bara ska stå och babbla utan att någon reflekterar över det jag säger=) Jag gick igenom lite fakta kring kolhydrater, fett, protein, vätska, nitrat, omega-3 och antioxidanter i förhållande till träning och prestation. Får väl bjuda på en bild från föreläsningenNär jag kom hem så gick jag raka vägen in till sovrummet, tog täcket och gick och la mig i soffan framför TV:n (fick i mig lite lösgodis också..). Sov några timmar och sen blev jag bjuden på älg-tacos till middag! 


You Might Also Like

0 kommentarer