Det stormar!

oktober 28, 2013

Sitter på Arlanda och är lite småbitter att det såklart ska bli orkanvarning Sitter på Arlanda och är lite halvbitter att det såklart ska bli orkanvarning när jag äntligen ska ner och hälsa på familjen=( Än sålänge är planet bara försenat och jag hoppas verkligen inte det blir inställt.

Annars har det varit en bra dag. Simningen gick helt ok idag efter en seg start. Jag måste allltid simma in en rätt lång stund innan jag hittar en bra fart och helst ska insimmet innehålla några fartökningar med kort vila. Är lite jobbigt ibland när vissa tänker att det räcker med 200 insim, då fryser man ju fortfarande?! Efter simningen så åkte jag till GIH och kursen i idrottsnutrition verkar än sålänge vara bra. Vi hade lite intro och resten av dagen bestod av föreläsningar och som vanligt ställde jag ungefär 1000 frågor,hehe. Jag tycker det är super att få chansen att fråga forskare saker inom just deras område. Det kan vara en direkt fråga angående deras forskning men också om olika referenser och annan forskning i samma område.

Med brist på annat att göra passar jag på att läsa lite artiklar..när jag äntligen ska ner och hälsa på familjen=( Än sålänge är planet bara försenat och jag hoppas verkligen inte det blir inställt.

Annars har det varit en bra dag. Simningen gick helt ok idag efter en seg start. Jag måste allltid simma in en rätt lång stund innan jag hittar en bra fart och helst ska insimmet innehålla några fartökningar med kort vila. Är lite jobbigt när man ibland simmar med personer som tycker det räcker med 200 insim, då fryser man ju fortfarande?! Efter simningen så åkte jag till GIH och kursen i idrottsnutrition verkar än sålänge vara bra. Vi hade lite intro och resten av dagen bestod av föreläsningar. Som vanligt ställde jag ungefär 1000 frågor,hehe. Jag tycker det är super att få chansen att fråga forskare saker inom just deras område. Det kan vara en direkt fråga angående deras forskning men också om olika referenser och annan forskning i samma område.

Med brist på annat att göra passar jag på att läsa lite artiklar..


You Might Also Like

0 kommentarer