En normal fredagskväll

oktober 19, 2013

Javisst, igår hade jag faktiskt vad som de flesta skulle tycka är en "normal fredagskväll" (kanske ej inkluderat triathleter då..). Den inkluderade mycket tjejsnack, god mat, och väldigt god dricka. En helt fantastisk kväll helt enkelt! Däremot så är kroppen lite skakig idag, är inte riktigt van vi det där "normala", haha. Vaknade kl 11 idag vilket är ca 3-4 timmar senare än vad jag brukar göra på lördagar.. och det kommer nog bli en vilodag idag, alternativt lätt löpning ikväll eller ett lätt trainerpass.

Egentligen vill jag ut och cykla och vädret är helt perfekt för en cykeltur men jag känner av vänsterknäet och jag är rädd att om det blir värre av att cykla så kommer min löpning att drabbas. Det var det som hände förra året. Först hade jag bara ont efter jag hade cyklat och i början släppte smärtan efter lite vila men tillslut så gjorde det ont hela tiden. Det hela slutade med 8 månader där jag varken kunde springa eller cykla = hemsk upplevelse! Nu börjar jag äntligen komma igång med löpningen med bra kvalitet och kontinuitet och vill absolut inte riskera att tappa det.

Förutom den trevliga tjejkvällen igår, så hann jag även med att träna lite. På morgonen simmade jag ett fartpass med Neptun masters. Som vanligt känns kort och hårt alltid jobbigare än långt och hårt.. men det känns faktiskt som jag börjar få lite bättre fart i min simning. På eftermiddagen körde jag lätt och kort löpning, ca 7 km. Yes, det var verkligen en bra fredag!

You Might Also Like

0 kommentarer