I'm back!

oktober 11, 2013

Äntligen är jag frisk! Vilken lycka att kunna komma upp på morgonen utan dunkande huvudvärk eller få en puls på 220 av att gå upp för en trappa. Igår var jag och hälsade på min gamla thaiboxningsklubb OneChai. När man öppnade dörren till källarlokalen så slogs man av doften av thailiniment och svett, helt fantastiskt! Det var super att träffa gamla vänner på klubben och när jag blev tillfrågad att va med på ett pass så kunde jag inte tacka nej. Jag var såklart nervös över passet, kommer mina knä hålla? kommer mina axlar hålla? Är min kondis bra nog? Ja många tankar flög igenom skallen.

Började med en hälsning och sen hopprep i 10 minuter, fick inte ont i knäet men var inte beredd på att det skulle vara så jobbigt att hoppa lite hopprep.. Passet fortsatte med 2 ronder kombinationer, ena var fokus på vänstersaprk, andra på högerspark. Avlutade varje rond med 10 dubbelsparkar och 10 armhävningar. Resten av passet körde vi tekniksparring och bålstyrka. Även om jag var helt slut , dyngsur av svett och hade smärta deluxe i benen så var det ett av det roligaste passen på länge!

Om ni är sugna på att testa thaiboxning så ta en sväng ner till Onechai, mer info finns på :http://onechai.se/

jäkligt nöjd med på passet:

  • mina vänstersparkar
  • jabben sitter fortfarande
mindre nöjd med:
  • clinchen (wtf, har tappat timingen och tekniken helt..)
  • mina högersparkar (problem med timing och avstånd= extrem smärta i foten och benet..)

Imorse blev det lite simning, dvs en testserie på 10*100 @1.30. Jag kan väl säga så här, musklerna var rätt möra efter gårdagens thaipass..Men jag tog mig igenom serien och är glad över att jag har fått ett extra kvalitetspass i veckans träning=)
 

AJJJJ!!

Efter passet. Världens bästa Peter (du var tvungen att göra kaninöron eller,haha),
Clara och Mitra. Tack!!

You Might Also Like

1 kommentarer