Jobbar hemifrån idag

oktober 17, 2013

Jag har stött på lite problem med uppsatsen och man kan väl säga att jag är mentalt utmattad. När skallen inte är med så skadar man sig ofta, så igår blev det bara 45 på trainern. Idag jobbar jag hemifrån för att få mer energi och jag passar på att nyttja dagen till max.

Imorse var det simning på Eriksdalsbadet och det det gick så jäkla bra! Alltså känslan som jag hade idag har jag inte haft på hur länge som helst. Huvudserien bestod utav 3 * (7*100) @ 1.30, tröskelfart. Jag la de flesta runt 1.12/1.13, woop woop, fan vad jag är bra=) Efter passet drog vi och fikade och eftersom jag var nöjd med min insats så bjöd jag mig själv på en tonfiskmacka och kaffe. Har rätt stram budget i höst så egentligen ska jag inte lägga pengar på fika, men idag fick bli ett undantag.

Nu har jag hunnit med att jobba några timmar och varit nere på gymmet som ligger i samma byggnad som lägenheten. Både styrka och rehab var på schemat. Alltså när man har gjort vissa rehabövningar 1000-tals gånger så är det inte väldigt motiverande att göra 1000 till, men jag har gett mig f*n på att vara skadefri nästa säsong.

Resten av dagen kommer bestå av uppsatsskrivande, jobb och löpning. Känner mig faktiskt rätt effektiv!


Kunde inte fota när jag gjorde övningen så det fick bli såhär istället=)
 övningarna jag gör kallas axelfemman!You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Passande citat, "Perseverance is the hard work you do after you get tired of doing the hard work you already did"

    SvaraRadera