Jobbigt det här med stillasittande arbete

oktober 16, 2013

Får lite panik över hur mycket tid man spenderar framför datorn. För det mesta så blir jag extremt rastlös efter ca 45 minuter och måste gå upp och röra på mig, men idag så kom jag på mig själv att näsan nästan nuddade skärmen och det hade gått 3 timmar. SKRÄMMANDE! Vi sitter alldeles för mycket och det gäller även oss som tränar mer än medel-svensson. Sitter framför datorn, sitter och fikar, sitter på pendeln till jobbet/skolan, sitter och kollar på TV, ja listan kan göras lång. Jag hade gärna velat cykla till och från KI men måste först införskaffa kläder som klarar av väderleken. Det får helt enkelt bli ett projekt för helgen. Det är lite klurigt med knäna också, ibland får jag ont av saker som inte borde provocera popliteus, till exempel cykelpendling.

Löpningen igår gick ok men var jobbig. Körde backintervaller och pulsen var uppe på 190 flera gånger. Jag har lättare att springa utför men uppför är en plåga. I slutet av backen kände jag hur jag nästan kunde nudda händerna i marken för att jag lutade mig framåt,haha. Ändå så tänkte jag på att spänna magen, sträcka på mig och ha snabb frekvens på fötterna. Det låter så lätt i teorin..

Kände inte av knäna under passet men vaknade med ett ömt vänsterknä. Skippade simningen imorse för att jag kände mig helt slut men planen är att köra styrka och ett cykelpass ikväll.Min arbetsplats för tillfället. Alla papper är artiklar om vitamin D=)You Might Also Like

0 kommentarer