Nästan helt frisk!

oktober 09, 2013

Idag har jag faktiskt tränat! Jag är inte helt 100 än, mår helt ok när jag inte gör något men kändes rätt tugnt på simningen idag så tog det väldigt lugnt. Det blev ca 3000 m med mycket medley, och medley är alltid roligt!

När jag är sjuk så är det inte bara träningen jag saknar utan allt det sociala också (på och utanför träningen) så idag var jag extra pratglad under passet. Jag har märkt att triathleter oftast är rätt tysta under simpassen medan simmare gärna pratar på. Då passar det utmärkt att simma med Neptun masters som jag för det mesta gör mån,ons,fre. Man hinner säga riktigt mycket när man har 15 sekunders vila=) pratet fortsätter såklart i duschen, omklädningsrummet och sen även till närmsta transportmedel eller fik. Det är verkligen en bra start på dagen!

Efter simningen tog jag mig till KI i Huddinge eftersom jag skriver min masteruppsats på Institutionen för klinisk vetenskap, intervention och teknik. Har suttit en del med dataregistrering och analyser idag också men nu börjar jag bli alltför rastlös, så tänkte åka hem och planen är att köra styrka och rehab ikväll.

Och det fick lite bilder också, det är gött att träna tidigt på morgonen och ha massor med banor och plats.

 

You Might Also Like

0 kommentarer