Ny vecka

oktober 07, 2013

Har suttit hemma idag också, vilket är rätt segt. Jag har hunnit med en del jobb och uppsatsskrivande. Eller kanske inte så mycket skrivande utan mer köra analyser och slitit mig i håret över att det inte verkar råda någon konsensus i världen vad som anses vara vitamin d-brist.. Ibland blir man galen när man inser att ju mer man läser desto mindre förstår man, eller att ju mer man läser desto mer inser man att forskningsvärlden har tusen olika teorier om samma sak!

Idag släpade jag mig ner på gymmet för att köra lite prehab (axlar) och rehab (popliteus). När man är sjuk så är det väldigt viktigt att inte börja träna för tidigt, med risk att skada sig, att sjukdomen blir långvarig eller att man bli ännu sjukare. Däremot så försöker jag alltid komma igång med väsentliga saker som rehab och prehab när jag känner mig på bättringsväg. Om jag missar köra mina axelövningar för mycket och sen drar igång med simningen så vet jag att jag kommer få ont..

Det betyder inte att övningarna är roliga, det är absolut svårast att hitta motivation till rehab och lättast till de där extra hårda passen! Imorgon hoppas jag på att kunna köra lite lugn simning men får checka morgonpulsen innan jag bestämmer mig.


Har kört "axel-femman" på boll sen jag
först fick axelproblem, tror jag var runt 15 år
cable-cross är bra för axelövningar..

Några av mina bästaste vänner på gymmet, när det kommer till rehab:

pilatesboll + hantlar

cable-cross


och popliteusrehab!
 
 

You Might Also Like

0 kommentarer