Skåneland

oktober 30, 2013

Det har varit en snabbvisit men väldigt trevligt att träffa familjen. Det jobbigaste med att bo i Stockholm är faktiskt att inte vara nära familjen. Det blir alltid ett projekt att ta sig ner på snabbaste och billigaste sättet. Igår morse så drog jag och min lillebror och simmade på Högevallsbadet i Lund. 50 meters bassängen var öppen och det var bara 1 annan person på vår bana= LYX! Jag tycker det är mycket roligare att träna i 50:a vilket kan bero på att jag suger på att vända.. Här är i alla fall passet:

200 valfritt
5*100 fr, IM, ben, arm, spec
Huvudserie:
3*300 fr 1-3
6*150 fr rullande 50 hårt
16*50 blandad kompott med ben, teknik och fartlek
400 avbad

Efter passet gick jag förbi mormor och stannade där tills kvällen.  Min mormor måste nog vara världens bästa och tiden går för snabbt när jag är där. På eftermiddagen körde jag lite styrka och rehab för att sen avsluta med löpning. Körde fartlek och det brände rejält i baksida lår när jag var klar. Kroppen är fortfarande inte riktigt van vid att springa snabbt men det känns bättre och bättre.

På kvällen firade vi lillebror på en restaurang som heter M.E.A.T. Det var supergod mat och trevlig personal! Om ni har vägarna förbi Lund så borde ni testa=)

You Might Also Like

0 kommentarer