Skulle behöva en energiboost!

oktober 27, 2013

Jag känner mig verkligen energilös.. Var ute och sprang för ett litet tag sedan. Inget hårt alls men ändå känns det som jag lätt kunde gå och lägga mig nu. Det var i alla fall en trevlig höstkväll, man kan inte riktigt tro att det snart är november! Igår vad syrran och jag ute en sväng på stan. Löning och shopping i Sthlm är kanske inte de smartaste draget men vi hanterade det ok. Snabba, effektiva och undvik alltför stora folkmassor.  Vi hade en break från stan runt lunch eftersom vi åkte ut till Solna för att närvara en snabbis på cykelbuds SM. Vad är cykelbuds SM då? Det är en tävling där man utser det snabbaste budet hel enkelt! Man skulle nästa kunna beskriva det som cykelorientering där taktik och snabbhet är viktiga moment.Efter breaket i Solna fortsatte vår shoppingrunda och kvällen avlutades med en riktigt god middag. Den innehöll ostbricka, älg, rotfrukter i ugn, svampsås och lingon. Både bra för hälsan och miljön=) Fast därefter var det ju marängsviss..

Mums!
Imorgon börjar en kurs i idrottsnutrition på GIH (avancerad nivå) som jag tänkte försöka genomföra vid sidan om jobbet med mastersuppsatsen. Det ska bli spännande och jag hoppas att det kommer vara en intressant och givande kurs. Direkt där efter åker jag ner till Skåneland för att hälsa på familjen och fira min lillebror som fyller år på tisdag. Det ska bli super!!!

You Might Also Like

0 kommentarer