Syrran är och hälsar på!

oktober 26, 2013

Simmade igår och det kändes mycket bättre efter en dags vila. Huvudserien bestod av 4 st 200 broken. Hårt och kort är som sagt inte min favorit, men igår var jag bara glad över att det inte kändes som om jag drunknade=) På kvällen blev det ca 8km löpning med fartökningar varje km. Igår var även jag  och nutritionistföreningens styrelse en heldag på Naturvetarnas huvudkontor. Vi diskuterade mentorskap, organisation & ledarskap bland annat. Väldigt givande dag och det är alltid kul att umgås med engagerade människor!

Senare på kvällen åkte jag in till centralen för "hämta" min syster som är på besök i helgen. Är superglad över att hon kommer på besök! Det blev en hemmakväll med pizza, vin, godis och mycket skratt. Jag tror bestämt att min inre skåning kommer fram lite extra när jag umgås med min syster. Skånskan blir grov och jag blir ännu mer högljud än var jag redan är,haha!

You Might Also Like

0 kommentarer