Tiden går för snabbt!

oktober 20, 2013

Jaha då var denna helg över. Känns som tiden går alldeles för snabbt ibland. Imorgon kommer jag hålla i en föreläsning i sportsnutrition så jag har fått sitta en del med presentationen (utöver lite krishantering angående min masteruppsats..).  Jag kommer hålla den på engelska så är extra nervös! Jag borde känna mig lugn eftersom all vetenskaplig litteratur är på engelska och jag har pluggat utomlands några år, men om man inte prata engelska ofta så hänger hjärnan inte riktigt med när man helt plötsligt ska hålla en 2 timmars presentation på det språket..

Idag sattes väckarklockan så att jag inte skulle vakna vid 11 igen. Efter att ha käkat lite yoghurt så körde jag 1 h på trainern samtidigt som ett avsnitt av Game of Thrones rullade på datorn. Väldigt spännande så tiden gick snabbt. På eftermiddagen mötte jag upp Paula för löpning i Ursvik. Vi körde extreme banan (ca 15 km) som är väldigt kuperad men rolig. Eftersom båda bara ville köra lugnt så blev det väldigt mycket snackande, vilket märktes lite extra i backarna då man helt plötsligt fick chippa efter andan=) Tack Paula för ett trevligt sällskap!


You Might Also Like

0 kommentarer