Alternativ träning

november 19, 2013

Efter helgens roligheter känner jag mig full av energi. I söndags passade jag på att dra ut på en cykeltur på Ekerö. Man kunde ju inte låta bli eftersom det var så fint väder! Mitt vänsterknä spökar fortfarande lite och då är det bra att inte vara alltför långt borta från civilisationen om jag skulle få ont. Det gick bra, ingen smärta i knäna och inga förfrusna tår och fingrar. Däremot var det väldigt blåsigt på sina ställen och då kändes det som man trampade på allt man kunde men att det ändå gick i snigelfart..


Igår simmade jag ett återhämtningspass på morgonen och på kvällen följde jag med en kompis för lite alternativ träning; boxning. Det är lite rolig det där vad som anses vara bra kondition. Jag anser mig ha bra kondition men är inte van att boxas nu för tiden. När vi skulle köra några omgångar med snabba slag på säck (á 30 sek * 3) fick jag världens chock. Mjölksyran sprutade och jag klarade knappt hålla igång 30 sekunder, pinsamt!! Jag brukar vara bra på det där men tekniken var inte det bästa och jag spände mig en del. När jag slappande av och fick ner axlarna blev det bättre men jag hade fortfarande mycket mjölksyra,haha. I slutet sparrades vi några ronder det var himla kul. Man har inte samma fotarbete i boxning som i thaiboxning och Paul som jag sparrades med är boxare. Jag tror man hörde mitt vrål några gånger nerifrån källarlokalen. Jag blir frustrerad när jag gör samma misstag gång på gång och då kan det hända att ett och annat vrål kommer fram. Ja det är väldigt oproffsigt att göra så, men som tur var hanterade Paul det bra. I slutet körde vi en jättelång rond och Paul försökte trötta ut mig, men det gick inte. Jag var så laddad att jag kunde ha kört på en halvtimme! Jag hade bäst kondition men Paul hade flest träffar=) Fick med mig en lite suddig bild där ifrån också men hu så dålig jag är på att posera. Ta inte efter mig enligt den bilden om ni vill bli bra på att boxas..

Ikväll blir det längre intervaller med SCT och jag hoppas att löpningen kommer kännas bra.

Påväg hem från cykelturen

Ful bild på mig i boxningslokalen..


You Might Also Like

0 kommentarer