Bosön och Coopers test

november 09, 2013

Då har man varit på Bosön och kört Coopers test. Innan testet körde vi lite sprint-teknik och uppvärmning. Under sprint-tekniken kände jag faktiskt av mitt vänsterknä så jag valde att skippa de sista momenten och stretchade ut hamstring/popliteus istället. Kände mig väldigt nervös innan coopers eftersom jag hade känt av knäet men bestämde mig för att köra på ändå. Det gick helt ok! Sprang jämna varv och kände inte av knäna alls=) Jag kom in på tiden 11.31 och även om det inte är supersnabbt så är jag verkligen nöjd. Så jäkla skönt att knäna höll! Sen att jag låg på marken och chippade efter andan i ca 5 minuter efter testet är väl en annan sak. Det enda jag försökte fokusera på under tiden jag sprang var att andas ut och hålla uppe frekvensen. Det här med att springa snabbt är svårt, men mitt långsiktiga mål är att springa milen på 36 minuter och då måste man kunna springa snabbt och kunna träna på högre farter.

Så här trött var efteråt:Haha jag ser inte klok ut! Nu hade jag tänkt att piffa till mig lite för ikväll är det klubbfest med SCT, WOOP WOOP!

You Might Also Like

0 kommentarer