Cykeltur

november 02, 2013

Jajamen, idag har jag varit ute och cyklat! Tobias tog med mig på en 7-mila-runda, som för honom och de flesta jag känner i triathlonvärlden skulle kunna kallas en "mysrunda". Det var aboslut ingen mysrunda för mig. Efter 3 mil så var mina fötter så kalla att jag inde kände tårna. Jag hann knappt dricka för då skulle Tobias vara 1 km före inom en millisekund, och han verkade heller inte behöva dricka för enligt honom det var en "mysrunda". Efter 6 mil var jag trött, frusen törstig, hungrig och kände av vänsterknäet (jävla skit!!), men jag klagade inte för att jag vet att så är det att cykla,haha. Tobias har härdat sig efter alla år som cykelbud och är inte lika känslig för kyla. Jag hatar kyla, jag tycker nästan att det är det värsta som finns och blir väldigt ynklig när jag är nerkyld.

Efter en lång och varm dusch samt lite godis och te så fick jag tillbaka livglädjen. Mitt knä gjorde inte alls ont efter lite stretch vilket betyder att rehaben och styrkan gör nytta och att jag börja vänja mig vid att cykla. Nu är jag sjukt nöjd över turen och allt var inte bara misär, det var ju faktiskt många partier där jag njöt över att kunna cykla=) Kollade även upp passet på gps-klockan och enligt den höll vi 30km/h tempo, det är väl godkänt? Denna veckan har jag alltså kört 2 cykelpass, ett på trainern och ett landsväg. Det är det mesta jag har kört i cykelväg utan att få ont i knäna på ca 1 år, eller rättare sagt någonsin. Gött!!

Ja ni ser hur trött jag var när jag kom hem..

You Might Also Like

0 kommentarer