Knäna känns ok=)

november 07, 2013

Framstegen fortsätter när det kommer till mina knäproblem. Igår kunde jag köra 1,5 h spinning med olika belastning och intensitet utan att få ont! Så fort jag cyklar så blir jag alltid lite nojig, kommer jag få ont? hur hårt kan jag trycka på utan jag får ont?  har jag för låg/hög kadens för att mitt knä ska klara av det? Men denna gången som kommer aldrig smärtan och det var verkligen skönt. Simmade imorse och som tur var det blandade farter och distanser. Då kunde jag vila lite på det längre distanserna och trycka på lite mer på de kortare.

Har suttit hemma och jobbat idag. Både med min uppsats och med en uppgift till idrottsnutritionen. Jag tycker det är skönt att kunna växla lite för när man har suttit ett antal veckor med samma data och med något som i framtiden ska bli en ok mastersuppsats, kan man bli lite smått galen. Tillslut stirrar man bara på skärmen utan att få fram ett enda ord.Stack ut på en löprunda lite efter lunch. Jag ska springa Coopers test på lördag med klubben så istället för hårda intervaller sprang jag 12 km i bekvämt tempo. Jag är faktiskt rätt nervös inför Coopers, haha. Det var länge sedan jag körde något testlopp och jag vill:

1. göra en bra tid
2. att det ska kännas bra
3. inte få ont i knäna

Men ju mer jag tänker på det så är det rätt rimligt att jag kommer få en sämre tid jämfört med innan skadan, det kommer kännas som jag dör eftersom jag inte riktigt är van vid farten, men förhoppningsvis kommer jag inte få ont i knäna. Alltså mitt mål kommer  istället vara att springa Coopers på så hög intensitet som möjligt utan att få ont i knäna. Nu måste jag hålla mig till detta målet och inte bli sur när det känns som jag väger 1 ton, har blodsmak i munnen och det bränner i luftrören efter 1 km.

You Might Also Like

0 kommentarer