London

november 26, 2013

Det var ett tag sedan jag bloggade men har suttit med hemtenta och lite annat förra veckan. Det har blivit en del sena nätter och tyvärr har träningen blivit lidande. Men några roliga pass hann jag med, bland annat körde jag intervaller med Amanda på Stadion i fredags. Första riktiga banträningen på typ 1 år så jag var lite nervös för knäna. Vi körde 3*7 minuter och det var tur att jag var där med Amanda för hade haft svårt att fortsätta efter de första 7 minuterna om hon inte varit där. Jag höll en snittpuls på 184 så ja, det var jobbigt! Men det var också kul och jag hittade ändå en bra rytm. Mina ben kändes relativt lätta och jag fick inte ont i knäna.Igår landade jag i London. Det är en härlig stad men mycket liv och rörelse! Jag ska först bo några dagar hos en barndoms vän vid Canary Wharf och sen några dagar hos min "extra familj" i Wimbledon. När jag landade på Gatwick kom jag på att jag inte hade något internet och jag hade såklart inte skrivit upp hur jag skulle ta mig till Hannah. Som tur var kunde kunda jag logga in 45 gratis på flygplatsen wifi, tog några screenshots på googlemaps och tog första tåget från Gatwick till London Bridge. En av anledningarna varför jag flög till Gatwick är för att de billigare pendeltågen går därifrån och det tar bara ca 20  minuter att ta sig dit från Wimbledon. Efter att ha virrat runt lite vid Canary Wharf (det var svårare att hitta i mörkret..) hittade jag i alla fall rätt. Hannah var inte hemma så det första jag gjorde var att dricka kaffe, fika lite och sen drog jag ut på en löprunda. Det är det bästa sättet att lära känna en ny stad och i det här fallet en ny stadsdel! Jag försökte springa längs med Themsen  för det var rikig trevlig utsikt då=)You Might Also Like

0 kommentarer