Minisemester till London

november 21, 2013

Idag har det varit heldag på GIH med föreläsningar om: viktnedgång hos elitidrottare, konsekvenser vid energiunderskott och hur nutrition & träning påverkar immunförsvaret. Mycket intressant eftersom de flesta idrottare jag känner har en speciell relation till mat..

I tisdags kväll kom pappa på besök så han hängde med på simträningen i onsdag. Han verkade pigg och simmade på bra men jag kände mig bara tung och försökte genomlida passet utan urkass teknik. Vi körde benstyrka mellan intervallerna i tisdags och jag hade redan träningsvärk från boxningen i måndags. Min simning blir väldigt lidande när jag kör hård löpning, det känns som jag ska sjunka. Men pappa verkade glad efter passet och det var kul att se! Igår på kvällen körde jag 1 h på trainern och jag måste säga att jag är imponerad på alla som klarar av att köra långpass på trainern. Jag försöker ladda innan, ha bra musik och sådär men det är så mycket jobbigare att cykla på trainer. Jag intalar mig själv att det bara är psykiskt för annars är jag bara svag,haha.

Tidigare i veckan köpte jag förresten en resa till London (yay!!!). Åker på måndag och kommer hem måndagen där på. Ska träffa goda vänner och rensa skallen lite. Man kanske inte tror att London är avkopplande men det är det faktiskt, så länge man håller sig ifrån oxford street och waterloo station i rusningstrafik. När jag skrev jag min kandidatuppsats i London för IASO var kontoret typ vid chancery lane tunnelbanestation. Däremot som bodde jag i wimbledon och trivdes utmärkt. Nära simhall, gym och löprundor och om man vågar även cykling (vänstertrafik..). Är sjukt peppad i alla fall!

Inspirerande va?!

You Might Also Like

0 kommentarer