Träning, mys och bio

november 27, 2013

Idag är det lite höstigare väder i London så det passade bra med lite sovmorgon och en lång frukost. Har suttit och mailat lite och tänkte sitta några timmar med uppsatsen. Igår var det full fart. Jag drog och simmade på morgonen vid en pool som ligger ca 5 minuter från där jag bor. Det kostade ca 35 kronor och jag hade en bana för mig själv! Det enda som var lite jobbigt var att vattnet var i varmaste laget (kanske 28 grader) men med tanke på att det var nära, billigt och jag hade mycket space finns egentligen inget att klaga på. Efter passet drog jag in till stan och passade på att äta favo-frukosten: breakfast muffin och en cappuccino med en extra shot. Maten är väldigt billig här och det finns oändligt med mysiga fik. Är man på semester tycker jag att frukosten är det bästa och mest avslappande, fast jag älskar en bra frukost i alla lägen. Tyvärr känns som att i Stockholm kan man betala övdrivet mycket pengar för dålig mat och dålig service ibland. Jag betalade ca 40 kr för min frukost igår vilket motsvarar en cappuccino på espresso house i sverige.

Innan jag åkte hemifrån hade jag kollat upp ett Better Leisure Center som låg nära Hyde park och efter några timmar på stan gick jag dit. Hade en himla tur för det var en mycket trevlig tjej i kassan som lät mig använda omklädningsrummet gratis. Jag bytte om där och lämnade mina grejer i ett skåp sen stack jag ut på en löprunda i Hyde Park. Värmde upp, körde lite teknikövningar och sen 3*1km intervaller på 4. 40 fart där jag försökte tänka på tekniken och rytmen. Stannade upp några gånger under uppvärmningen och nervarvningen för att fota lite=)

På kvällen åkte Hannah och jag till O2 arena för bio. Vi såg Thor: The dark world. Den var underhållande och en perfekt film att se på bio med mycket action och effekter. När vi sen skulle hem upptäckte vi att det hade varit konset på arenan och det var total kaos i tunnelbanan. Tunnelbanan slutar att gå ca 12 på natten i London så vi var lite osäkra om vi skulle hinna ta oss hem men fick plats i ett av de sista tågen. Det är lite sjukt att tunnelbanan slutar gå runt midnatt i en storstad som London?! Även om det finns många alternativ med bussar kan det vara svårt att veta vilka bussar som går vart om man inte har bott här ett tag.

Bilder från löprundan igår:You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Härligt Mika. Skönt för dig att komma till ditt älskade London för några dagar! Håller med om att det är väldigt tidigt som tunnelbanan stänger.
    Kramar

    SvaraRadera