Campylobacter..

december 13, 2013

Min semester i London blev tyvärr inte så mycket semetser. Jag blev magsjuk och var det under resten av resan=( Jag har aldrig blivit magsjuk i mitt vuxna liv och då har jag ändå ätit hamburgare från ett hål i väggen i en favela i Rio.. Jag har varit rätt utslagen och sen när jag kände mig bättre har det varit fokus på uppsats och att komma igång med träningen. Just nu känns allt tungt, simningen går dåligt, löpningen är en plåga och när jag cyklar på trainern så räknar jag ner sekunderna. Jag hoppas att genom att klaga lite så kommer träningen helt plötsligt kännas härlig och lätt=)

Förra veckan körde jag i alla fall ett cykeltest hos Team Snabbare. Målet var att ta mig igenom det med tanke på att jag hade legat magjsuk. Även om det var jobbigt så var det ändå roligt att se lite data på puls, kadens, rundtramp och watt. Som tur var körde äve Patrik Nilsson testet och hejade på mig när det kändes lite tugnt. När vi satte igång så hade några sladdar blivit felkopplade så att mina resultat visades som Patriks och hans resultat visades som mina. Vi kan säga som så, att Patrik höll på att knäckas på uppvärmingen pga mina "fina resultat",haha. Tyvärr så insåg vi rätt snabbt misstaget och jag fick nöja mig med färre watt.

Snart är det förresten dags att lämna in uppsatsen, den 10 januari smäller det! Jag har lite ångest över att tiden går så snabbt och att skrivandet går långsamt. Presenterade även min uppsats för forskargruppen i måndags och fick bra feedback och positiva reaktioner så helt värdelöst kan arbetet i alla fall inte vara.

Jag räknas aboslut inte till de personerna som blir snygg på tävlings och träningsbilder men bjuder ändå på några från cykeltestet!

 

You Might Also Like

0 kommentarer