God fortsättning!

december 26, 2013

Jag har världens bästa familj! ville bara få det sagt=) Julen var supermysigt och spenderades hos mina föräldrar ute på landet. Nästan hela släkten var samlad på julafton (ca 20 pers) och det blev mycket skratt och mycket mat.

Träningen har inte varit prio 1 de här dagarna men jag har ändå fått in några bra kvalitetspass. Har hunnit simma en del, kört intervaller på bana, lite jogg ute på skånska landsbyggden, lite cykel och idag har det faktiskt blivit en intensiv träningsdag med gym, löpning med blandade intervaller och som kommer avslutas med simning ikväll. Min löpning börjar äntligen kännas lite lättare (kanske pga att jag inte kört styrka på ca 1,5 vecka..haha). Det är mycket roligare att sticka ut på ett hårt löppass om man känner sig stark. När jag började tävla i somras hade jag knappt tränat någon löpning alls pga skada så när grundträningen sattes igång nu i höstas hade jag svårt att hålla 5.45 min/km på träning. Japp det är sant, katastrof!!! När jag sprang på bana för några dagar sedan kunde jag hålla 3.53 fart på 1000m, med 1 min vila. Och idag höll jag ca 4.30-fart när jag sprang 2* 5min,4min,3min,2min,1min intevaller med 2 min jogg i mellan. För det flesta jag tränar med är detta inget svårt men jag har varit på botten och vänt och är otroligt nöjd över att all rehab och träning äntligen börjar ge resultat!

Här kommer lite bilder från de senaste dagrna:

Vinter?!

Simmade ett roligt "julpass" på lillejulafton med det här gänget=)

Mamma hade verkligen dukat fint i år!Julbordet (ej inkluderat det varma, ris à la malta och julgodiset..)

Julgranen med alla julklappar till MIG..You Might Also Like

0 kommentarer