Skauneland!

december 21, 2013

Det har varit full rulle och en händelserik vecka. Jag har fått lära mig en ny metod där man mäter mikrocirkulation ( som används i forskning). Det är kul att få göra något praktiskt och inte bara läsa/skriva=). Jag har även förberett en presentation om motivation för företaget jag arbetade det för i somras. Andra saker som hunnits med är skriva på uppsatsen, köpa lite julklappar och träna. Träningen har blivit lite lidande denna vecka, har ungefärt kört 60% av det som var planerat att göra.

I torsdags höll jag presenationen för Axellus på Görvälns Slott. Som vanligt var jag väldigt nervös, varför skulle någon vilja lyssna på mig? Men något bra gjorde jag för även om kl var 16.30 och de andra hade suttit i konferens hela dagen så fick jag väldigt positiv feedback. Jag pratade om mina mål i tritahlon, hur jag var skadad hela förra, året och min väg tillbaka till att kunna tävla (och träna). Jag hade även blivit inbjuden till slottsmiddag på kvällen så efter presentationen var det bara att byta om till finklänningen, sätta på sig klackarna och lite extra smink och avnjuta en supertrevlig kväll med mycket trevligt sällskap. Tack Axellus!

Jag var hemma kl 2 på natten och klockan ringde 06.45 dagen efter. Mitt tåg till Skåne gick 08.20 och jag hade inte riktigt packat allt som jag skulle så det var bara att kliva upp. Jag sov 99% av tågresan, vilket var väldigt skönt. Efter tågbyte i Lund träffade jag äntligen mamma och vi åkte hem, mitt ute på den skånska landsbyggden. Jag har saknat familjen mycket och det är härligt att komma hem och bara känna lugnet. Jag blev direkt bjuden på närodlad och ekologisk mat vilket också är lyx. Efter lite vila drog jag och min lillebror in till Lund för att möta upp pappa för simning. Det blev 3500 med lite fartarbete. Det är faktiskt mycket trevligt att kunna träna med familjen!Mammas mat är ALLTID bäst! Närodlat/närproducerat och ekologiskt.


Verkade även vara saknad av Mulle=)
 
 
Nästan hela familjen samlad (mamma och lillasyster saknas)

You Might Also Like

0 kommentarer