Tung kropp

december 16, 2013

Jag känner mig riktigt tung. Igår skulle jag köra 3 h spinning men nöjde mig med 2 h. Jag tyckte inte det var värt att fortsätta när det kändes som om bena krampade och pulsen var skyhög under det lätta partierna. På kvällen vart det simning med SCT. Jag försökte vila under dagen och få i mig tillräckligt med vätska men ändå kändes det som om jag skulle få kramp i låren när jag simmade. Passet var rätt konservativt: 100, 200, 300, 400, 500, 600,700,800,900. Men av någon underlig anledning blev jag peppad av det. Det passar mig rätt bra att simma långa sträckor i 50:a, det känns som man har tid att sträcka ut dragen och hitta en bra rytm. Även om det kändes tungt så hittade jag en bra rytm och simmade bland annt 800 på 11.10 med negativ split. För att göra passet lite roligare avslutade jag med 900 medley med fenor, 200 fjäril i långbana är alltid skoj=)

Simningen imorse var däremot katastrof. Det var korta och snabba sträckor och jag höll på att sjunka. Usch och fy! Det är meningen att jag ska ha en tung period nu men när varenda pass går dåligt och det känns som jag ska dö, då försvinner glädjen till att träna. Med undantag från simningen igår så har all träning snarare handlat om att överleva än att prestera, och då menar jag inte prestera snabbast utan genomföra passet enligt plan. Därför är planen nu att vila i kväll och ta nya tag i morgon. Simning på morgonen och intervall-löpning på kvällen står på schemat.You Might Also Like

0 kommentarer