Har haft lite svårigheter med att börja gå upp tidigt igen..

januari 04, 2014

Tur att det är helg nu för det var verkligen tungt att försöka vända dygnet normalt i fredags=) Klockan ringde 05.45 och det kändes som jag skulle dö. Men jag kom i alla fall upp och iväg till simningen med Netptun masters. Det gick över förväntan! Huvudserien var 5*150 1-5 + 5*100 1-5. Den snabbaste 150:an låg på 1.45 och snabbaste 100 på knappt 1.10. 150:orna kändes mycket bättre och kontrollerade. Passet avslutades med att jag körde 400 IM nerifrån på 5.38!! Fatta vad nöjd jag var, om man inte tränat medley är det en helt godkänd tid att göra på träning. Efteråt var det obligatorisk fredagsfika sen cyklade jag hem och sov 1 timme, var extremt trött. Hur ska jag kunna vänja mig vi att gå upp så tidigt.. Resten av dagen gick åt att städa och sitta med uppsatsen. På kvällen kom Matilda över för en god middag med bland annat aoli och räkor.


Idag råkade jag vakna vid 10.. mobilen hade dött så alarmet gick inte igång, damn! Där rök tanken med att ställa om dygnet redan efter 1 dag,haha. Efter frukosten tog jag tag i mig själv och stack ut på ett långpass. Det blev totalt 17 km och det började kännas lite tyngre i benen efter 14km, vilket är ca 7 km längre än i början av hösten och måste därför ses som något positivt. Snittet blev 5.16/km. Det har verkligen varit grått och regnigt idag och nu är det kolsvart ute, ge mig värme, sommar och sol! Jag förnekar att det bara är januari och att våren beräknas komma i april. Jaja, det är såklart varmare nu än vad det brukar vara i januari men jag röstar fortfarande för sol!

Grått och regnigt, även på fina djurgården.

Det blev ändå ingen bra bild på mig så bjuder på
 denna iställetYou Might Also Like

2 kommentarer