januari 26, 2014

Har inte hunnit blogga denna veckan för har varit så mycket nytt på jobbet samt lite arbete med nutritionistföreningen.  Hade kick-off med jobbet i måndags, årsmöte för nutritionistföreningen i tisdags och utbildningsdagar torsdag och fredag. Egentligen skulle denna veckan varit den sista med tuff träning innan en vecka med lugnare träning men har känt mig lite matt så det har blivit lite mer vila än planerat. I torsdags och fredags var jag på utbildning hos Perimed som har utrustning för bland annat mikrocirkulationsmätning. De var både teori och praktiska övningar och jag fick träffa personer från läkemedelsindustrin i Sverige men också forskare från Ungern och Brasilien. Personalen var väldigt trevligt och även om det var intensiva dagar så var det också roligt och intressant!

Igår hann jag i alla fall med att simma på morgonen där huvudserien var 10*300@4.30. Det gick faktiskt mycket bra. Kändes lite trögt i början men hade bra vattenläge och bra tryck i draget. Efteråt var det fika på Lisas, supermysigt som vanligt=) På kvällen var vi bjudna på festligheter så efter fikat sprang jag långpass med Hanna. Thank god att hon var med, jag hade nog bara orkat ca 30 minuter annars.. Jag måste verkligen köpa vinterskor för löpningen handlar nu mest om att inte halka, dra sig upp för istäckta backar och glida ner för andra. Jag har försökt ignorera att vintern är här men efter veckor med snö och minusgrader är det väl dags att erkänna dess existens. Nästa vecka hade jag tänkt att börja köra igång ett nytt upplägg för löpningen. Mitt mål är att bli riktigt snabb på 10km så måste jobba på snabbhet och styrka. Mitt långsiktiga mål är att kunna springa under 36 minuter när jag tävlar i Olympisk distans, oj, det pirrar till i magen när jag tänker på det! Det är en väldigt bra tid och det kommer krävas mycket träning men om man inte nämner sina mål för andra så känns det inte heller som "verkliga"! Just nu är utmaningen att få någon som helst fart i löpsteget och ska därför försöka få in mer kontinuerligt banträning.


Instagrambild från förra helgen. Ibland hinner jag även vara social=)

Bild från utbildningen i veckan. Fick träna på att mäta
mikrocirkrulation med laser Doppler och jontofores

You Might Also Like

0 kommentarer