Mot Stockholm!

januari 02, 2014

Januari, träningsmotivationen är på topp men ångesten över uppsatsen är total. Den 10:e ska uppsatsen in och jag är långt ifrån färdig. Eller den kommer aldrig kännas klar för man kan alltid förbättra något. Under 2 veckor har jag fått världens godaste mat serverad, kunnat sova 10 timmar varje natt, fått in en hel del bra träning (men ändå på något märkligt sätt känns byxorna lite väl tighta över rumpan och midjan,haha) och träffat familj och vänner. Det har varit super!

Nyårsafton var också prefekt. Fantastiskt sällskap, snittar, ostron, 4 olika champagne, 5 olika viner, 3-rätters, ost-bricka och godis. Vad mer kan man begära?! När jag kastade in handduken 3.30, lagom till när det var dags för avec.. så fortsatte resterande sällskap flera timmar. Mina kära morbror och värdinnan gick och la sig 6.30. De värsta av allt var att det såg fräschare ut än mig vid frukosten, snacka om att känna sig klen. Efter 4 koppar kaffe och 1 liter vatten började jag känna mig hyfsat normal igen men det blev absolut ingen träning för mig den 1 januari.

Idag hann jag med styrka/rehab och sen ett kortare löppass. Totalt 9 km där huvudsetet var: 4* 800 + 200 jogg. Nu är vi påväg till Stockholm där verkligheten väntar! Här är lite bilder från nyårsafton (tyvärr är det bara bilder tagna med min iphone):


Dolce vita!

Pappsen och Tobias

Mamsen och jag


Efterätten, jag råkade få i mig 2st..


Lite gulligull är ok

Som sagt, ingen träning dagen efter..You Might Also Like

0 kommentarer