Opponering!

januari 17, 2014

Idag försvarade jag min uppsats. Efter att ha lämnat in uppsaten förra veckan har jag mest känt en lättnad men igår kväll började jag bli riktigt nervös. Imorse var jag ett nervvrak, negativa tankar fyllde mitt huvud; har jag koll på vitamin D metabolismen, har jag tolkat mina resultat korrekt, har jag tillräckligt stor koll på glukosmetabolismen, har jag missat något, kommer jag göra mig förstådd??? Jag blev faktiskt hyfsat grillad men fick också positiv feed-back och folk verkade genuint intresserade av mina/våra resultat. De som medverkade var verkligen diskussionsugna och vi drog över med ca 1.5h och då var vi bara 4st som skulle presentera våra uppsatser,haha!

När vi va klara så drog vi och köpte lunch och firade med lite Prosecco=) Jag kan knappt fatta att jag är färdig och att jag är anställd som forskningsassistent med planerna inställt på en doktorsexamen. Shit vad nördig jag är, och jag älskar det! Kvällen har tillbringats med trevligt sällskap och med temat pizza och vin, gött!

För att balansera all positiv energi så kan jag passa på att nämna att min simning igår gick trögt fram tills vi körde medley och att löpningen igårkväll var en besvikelse. Jag skulle köra 5*1000 med 1 min vila men bestämde mig innan passet att bara köra 4*1000, kände mig för trött helt enkelt. Det visade sig också vara fallet då jag la mina 1000-ingar på 4.30…fy fan va knäckande! Jag får trösta mig att jag körde i snön med sommarskor och mest halkade runt, samtidigt som jag hade 3 lager av tunga kläder. Alla ni som har önskat snö, varför?! Men det finns egentligen ingen ursäkt mer än att jag var trött och tung i kroppen.

Bild från presentationen och opponeringen
Firade lite efteråt med lite folk från klassen. De här duktiga tjejerna hade
 också sin opponering idag!
Det blev lite fel titel.. jag är ju anställd som forskningsassistent.
 Liten fast ändå väldigt stor skillnad=)
Mumsig efterrätt ikväll!


You Might Also Like

0 kommentarer