Flashdance och en spontan simtävling

februari 22, 2014

Efter att ha varit krasslig i veckan startade jag sakta men säkert med rehab och styrka igår efter jobbet. Kvällen var sedan uppbokad med roligheter. Först mötte vi upp goda vänner för middag och skitsnack och sen vad det dags för min julklapp jag fick av Tobias: Flashdance! Jag har varit sjukt taggad och ändå så levde den upp till mina höga förväntningar. Den var helt enkelt super, musik och dans gör en verkligen glad och upprymd. Den fick mig  att tänka en del på gymnasietiden när jag gick på LEL och shit vad roligt vi hade!  Tyvärr har jag knappt haft tid alls med musiken de senaste åren för skola, jobb och träning har tagit så mycket tid. Kan sakna det rätt ofta men ibland måste man prioritera och träningen har blivit det som har prioriterats. Det är förresten aldrig försent heller att ta upp musiken igen=) Tack Tobias för en extremt bra julklapp!!

Imorse var det ju simning inplanerat och när vi kom till badet hade Polisens IF anordnat en simtävling med bara 800 fr och 1500fr i startlistan. Eftersom jag kände mig i världens form...nä bara skoja. Kände mig inte alls i form men av någon anledning tänkte jag att det var en bra idé att anmäla mig på 800fr som en del i träningspasset. Simmade först in 2200 i 50-meters bassängen sen gick jag till starten och simmade 800 på 10.13. Helt ok tid med tanke på omständigheterna men oj vad jag inte var van att tävla och hantera mjölksyra. Mina vändningar var väl inte det bästa heller men tiden var som sagt helt ok. Efteråt badad jag av 500 m så dagens simpass blev ändå 3500m.

Efter lunch och kaffe satte jag mig på trianern. Egentligen skulle jag har kört långpass löpning men pga av känningar i hamstring vilar jag hela veckan från löpningen. Cyklade 105 min och har kommit på en lösning som gör att jag har lite bättre tålamod; att ha spellista med ett avsnitt av olika TV-serier=) Idag såg jag först på ett avsnitt av Girls, sen ett av American Horror Story och sist ett avsnitt av Arrow.  Egentligen ville jag cykla utomhus men det skulle ta för mycket tid att fixa mat, fixa cykel och sen ta sig ut till ett cykeldugligt ställe i(utanför) Sthlm.

Nu har jag hunnit vila lite och ska spendera resten av kvällen med jobb, har ett riktigt roligt projekt på g!!! Fick inte fotografera under själva musikalen och för det mesta var jag 100% fokuserad på handlingen, replikerna, sången och dansen, men 2 smygfoton blev det.3:a i heatet på tiden 10.13. Kan nämna att det var typ tjejer födda 00 som jag tävlade mot,haha.You Might Also Like

0 kommentarer