februari 17, 2014

Och helt plötsligt var det en ny vecka igen! Hann faktiskt göra många roliga saker i helgen vilket såklart involverar träning. Jag älskar verkligen lördagar för då behöver jag inte gå upp allt för tidigt (kl8) och man känner ingen stress över jobb, inte heller några tider att passa förutom träningen=) Simmade som vanligt på lördagsmrogonen. Jag fick äran att skriva ihop passet och huvudserien blev en rolig stege/pyramid.

200 vf
6*50 (25 hårt, 25 löst)
500 fr, 100IM, 400fr, 2*100IM, 300fr, 3*100IM, 200, 4*100 IM,100fr, 5*100IM
300 avbad

Simningen kändes verkligen bra, nästan överraskande bra och belöningen blev sedan en semla på Lisas. Efter fikat hade jag tid hos Access Rehab för att kolla upp hamstring. Spänningarna verkade ha släppt till viss del men jag hade fortfarande ont. Fick behandling och godkännande att springa mitt långpass på eftermiddagen. Om det började göra ont när jag sprang skulle jag direkt avbryta. Kände mig väldigt stark och idrottslig när jag trotsade snöblandat regn, vind och kyla för att avverka långpasset. Sprang 19km, hade aldrig ont men ibland fick jag en och annan känning.  Tänkte att det var på bättringsvägen men när jag vaknade på söndagen hade jag mycket ont... va fan! Efter gått upp och rört mig lite så började det kännas bättre och så jag satte igång att cykla framför Orange is the new Black. Alltså, sjukt bra serie!! Förargligt nog så var det just under detta pass som jag kollade på de 2 sista avsnitten på säsong 1 och kollade upp att säsong 2 inte börjar förrän 6:e juni..Hur ska mina trainerpass gå nu då?! Det konstiga var att efter att ha cyklat i 100 min och dränkt benen i thailinement så kändes hamstring mycket bättre.

Efter passet skyndade jag mig in till stan för att möta upp en gammal simmarkompis från Eslöv. Petter, det var supertrevligt att umgås och snacka skit med dig efter att inte ha setts på hur länge som helst! Söndagen avslutades med biofilmen RoboCop som enligt min mening var bra och underhållande med mycket action. En bra film att se på bio helt enkelt!


Lördagsfikat är en av höjdpunkterna på veckan=)

Så här glad var jag innan löpningen, vilket
kan ha modifierats en del sen när jag var ute
i snöblandat regn..
När energin dippar under långpasset är det uppskattat
ha en av dessa med sig!

You Might Also Like

0 kommentarer