ÖTILLÖ!

februari 13, 2014

Har inte bloggat på ett tag för har inte riktigt haft tid. Har mycket på gång nu; träning, jobb, fixa sponsorer, och ett hemligt projekt=)  Försöker även vara en bra vän och flickvän däremellan. Nu till rubriken då. Igår blev det klart att team Slice me Nice kommer köra ÖTILLÖ 2014 med namnet Team Maxim! Alltså det är rätt pirrigt! Sedan vi vann amfibiemannen har väldigt många frågat om vi ska köra ÖTILLÖ och vi har svarat att vi inte vet. Dels har jag stor respekt för sträckorna som ska genomföras; 65km löpning och 10km simning.. men jag har även varit lite osäker med tanke på mina skadeproblem. Men nu är det bestämt och vi är sjukt peppade! Under sommaren kommer det vara fokus triathlon Olympisk distans (med inslag av längre långlöp för det väl bli) och sen mer mot SwimRun. Som tur är ligger ÖTILLÖ inte förrän i september. Ni som inte vet vad det handlar om kan gå in och kolla här:http://www.otillo.se

Nu till Coopers test som jag körde i Lördags på Bosön. Först hade vi löpteknik med Fredrik Zillén, sedan värmde vi upp inför testet. Hade haft lite känningar hamstring (precis vid rumpan) tidigare men kände inte av det när jag joggade. Jag hade tänkt att försöka hålla 44s/varv men det blev inte riktigt så,haha. Det är nästa alltid så att jag är långsam i början och sedan kommer jag in i ett bra tempo som jag orkar hålla under en längre tid. Denna gången flög jag fram de första varven, hade 42s på första varvet och var inte ett dugg ansträngd. Jag tyckte det var märkligt att det kändes så bra men fortsatte köra på och tänkte på andningen, frekvensen på stegen, sträcka på mig och att pendla med armarna. Det gick super tills ca 8:e varvet, då blev det tungt. Jag hade ingen jag kunde ta rygg på så det blev en ren mental kamp i slutet. Tog mig i mål på 11.23, lite bättre än sist (11.31) men det var korkat att inte köra mer kontrollerat från start. Fick förresten helt sjukt mycket astma, hostade och hade svårt att andas resten av dagen men kände inte av det under själva testet.

Känningarna i hamstring blev inte värre av testet men det hade heller inte blivit bättre tills i måndags så jag bokade tid hos Access Rehab. Som vanligt fick jag ett mycket bra och proffsigt bemötande och efter nålar, ström, massage och en del smärta fick jag ordinationer om lite övningar och att ta det lugnt med löpningen tills på lördag. Då ska jag tillbaks dit.

Måste ändå bara nämna att igår på spinningen kom jag upp på 192 i puls på intervallerna, YES! Har inte orkat/pressat upp min puls på länge men igår kunde jag verkligen ta ut mig. Kan nog ha att göra med att jag inte har sprungit lika hårt denna veckan som jag brukar men attan vad glad jag var igår på passet, och trött=)


Påväg att gå av cykeln efter ett jobbigt
men roligt spinning pass. För det mesta ser jag
 ut så här; svettig och trött..
men ibland orkar jag sätta på mig en klänning och ha utsläppt hår=)You Might Also Like

0 kommentarer