Psycho Killer and Roar

februari 05, 2014

Jag har haft två låtar på skallen sedan förra helgen, Katy Perrys Roar och Talking Heads Psycho Killer, sjukt konstig kombo..

Löpning gick sådär igår, fick känningar i fästena i baksida lår...alltså jäkla mög! Jag kände mig riktigt stark men fick dra ner på tempot för jag vill inte riskera att skada mig. När ska min kropp vänja sig vid hårdare löpning?! Men det har inte förvärrats till idag och då sprang jag ändå 14 km igår så jag tror det är en överansträngning som kommer gå över om jag bara tar det lugnt några dagar. Jag kände mig faktiskt överraskande fräsch när jag kom hem efter passet igår men dagens simpass gick lite segare=) Igår kväll blev det salladskväll, en bra idé som jag har tagit från matbloggaren och min vän Katie. En gång i veckan  gör vi en superstor sallad men alla möjliga grönsaker och frukter. Man kan ju tycka att det inte är några problem att göra en sallad men men ibland behöver även en nutritionist inspiration och Katie är en stor inspirationskälla när det kommer till god och hälsosam mat!  ta en titt på hennes blogg: http://themuffinmyth.com/

Nu hade jag tänkt att cykla ett lugnt pass på 1 timme sen är det kick-off middag med den nya styrelsen för nutritionistföreningen.

ROAR!
Bild lånad från: http://www.hollywoodreporter.com/news/katy-perrys-roar-under-attack-629945

You Might Also Like

1 kommentarer