Träningsvärk!

februari 01, 2014

Har sjukt mycket träningsvärk, främst i benen men även resten av kroppen. I torsdags simmade blev det 4400m simning på morgonen. Som vanligt var jag seg i början så medan de andra simmade på bra i början låg jag och tänkte på att det handlar om att höja sin sämsta nivå. När vi började på 200 och 400-meters sträckor så började äntligen min kropp komma igång. Efteråt drog vi och fikade på Lisas och istället för den vanliga tonfiskmackan så blev det gröt med hallon, socker och mjölk istället=) För att göra det hela lite bättre köpte jag även med mig en semla till eftermiddagsfikat,mums! På kvällen sprang jag intervaller:  5* (1000 + 2min jogg), alltså fy tusan vad jobbigt! Jag var rätt nöjd att jag klarade av att springa det passet i mörkret,kylan och snön. Det är rätt många som har sagt åt mig att prova springa på löpband men jag kan inte, min hjärna tycker det är för tråkigt.

Igår vad det en lugn dag förutom att jag körde styrketräning och jag tror kombinationen av att jag körde snabb löpning i tisdags, intervaller i torsdags och sen styrka igår är anledningen till den fruktansvärda träningsvärken jag har nu.. Det kör liksom ont även när jag är still. Är lite nervös hur träningen ska gå idag. Ska dra iväg och simma nu sen väntar ett långdistanspass löpning i eftermiddag.

Vi har förresten haft finbesök i veckan. Emma Graaf har bott hos oss några dagar och jag måste säga att det känns väldigt tomt nu=) Jag förstår inte hur Tobias klarade av att hantera vårt konstanta snackande i 3 dagar,haha.

Fika!!


You Might Also Like

0 kommentarer