Fredagsnöjen

mars 07, 2014

På torsdagar är jag på jobbet kl 7.45 så ingen morgonträning alltså. Igår drog jag istället ner till personalgymmet efter lunch och sprang 8 km på löpbandet. För att hinna med simningen i veckan körde jag simpasset med SCT på kvällen. Jag hoppade i lite tidigare för annars är det bara 1 h simning, men nu till tiden då. Träningen är 21-22! Jag hoppade i 20.30 och var sömning. Jag är verkligen inte någon kvällsmänniska. Det blev inte riktigt bättre av att det var en testserie heller; 5*200 @ 6min och höll i hus i 50-meters bassängen. Det är inte värt att vara negativ men passet gick mindre bra. Simmade på 2.36, 2.34, 2.33, 2.34, 2.33.Usch när jag skriver ner tiderna blir jag lika putt som jag var igår efter passet. Det som var positivt var väl att jag verkligen tog i och inte gav upp även om jag simmade kasst. 


Imorse cyklade jag 80 minuter på trainern och det kändes bra men resten av dagen har jag känt mig energilös. Hängde med på trevligt AW med kollegorna och kände faktiskt att vara social bidrog till energi=) Imorgon sägs det bli fint väder och då tänkte jag passa på att cykla!

Träning på morgonen..
och AW på kvällen!


You Might Also Like

0 kommentarer