London, jobb och träning

mars 23, 2014

Som vanligt när det har varit lite väl intensiva dagar har det inte blivit så mycket bloggande. Jag har varit i England några dagar, dels för ett projekt och dels har jag passat på att hälsa på goda vänner. Det har varit väldigt kul men som sagt väldigt intensivt. Jag försökte hinna med lite träning, mest för att underhålla.

I lördags hängde jag med Sus på ett löppass som bland annat inkluderade banträning. Upplägget var följande: 5 km uppvärming, löpskolning+teknik, 4*(400 HÅRT+400 LUGNT), vila, 5km i 4 min tempo. Haha, lite för hårt för mig. Jag körde istället 5km uppvärmning, löpskolning+teknik, 3*(400 medelhårt+ 400 lugnt), 3km lugn jogg. Men det var en fantastisk dag med 17 grader och sol och ni som jag kanske har nämnt tidigare älskar jag Wimbledon=) Det är mysigt, nära till allt och bra träningsmöjligheter.

På eftermiddagen åkte vi in till Waterloo och South Bank för en vintage fair vilket var supertrevligt. Var nära på att köpa en del kläder och smycken men hejdade mig för att spara pengar. Däremot kunde jag inte låta bli att köpa en cykeltidning från 1929! I den var det bland annat artiklar om Tour de France, resultat på olika sträckor och reklam. Rätt häftigt. Det blev inte så mycket sömn den natten men fick in 2500 simning på söndagens samt 30 min lugn jogg på kvällen. Väl hemma igen i måndags var jag väldigt trött men tvingade mig till ett trainerpass.

Resten av veckan har varit rätt stressig med mycket jobb och saker att ta hand om. Har ändå klarat att få in en del träning. I fredags hade vi arbetsmöte hemma hos mig med Nutritionistföreningen styrelse och samtidigt kom min kära kusin Axel upp för att stanna över helgen. Jag önskar att ett dygn hade haft 30 timmar istället för 24!


Banträning i Wimbledon Park

Lite bilder från Southbank Classic Car Boot Sale med Vintage tema=)
Cykeltidning från 1929!
Wimbledon Common

You Might Also Like

0 kommentarer