Muskelknuta?

mars 04, 2014

I helgen blev det mindre träning och mer jobb (med nutritionistföreningens styrelse), fest (Tobias fyllde år i fredags) och återhämtning (söndag gick åt att ligga och slappa samt inta alkoholfri vätska..)

Festen var väldigt lyckad med många trevliga prickar, mycket mat, dryck och glada miner! Jag provade springa 7 km lugnt på morgonen i lördags men hade ont i hamstring igen efteråt. En av teorierna till smärtan är att jag har en muskelknuta i hamstring men har själv haft svårt att tro att det kan ha bidragit till den sortens smärta. Eftersom det inte har blivit riktigt bättre av vila och ingen har kunnat konstaterat att det beror på en specifik skada, bad jag Tobias att massera ut skiten. OMG vad ont det gjorde, helt fruktansvärt. När jag gick och la mig efter massagen i söndags hade jag superont. Igår vad det lite bättre och idag är det faktiskt mycket bättre! Är det vanligt att få problem med en muskelknuta i hamstring?

Kickade iallafall igång den nya veckan med normala träningsrutiner. Simmade 4000m i långbana igår morse och körde en fantasifull huvudserie på 1000+800+600+400+200 ,haha. Det var faktiskt skönt att bara simma igenom och tänka på tekniken. Egentligen skulle jag sedan köra styrketräning på eftermiddagen men hängde med på ett hederligt gympa/styrkepass på personalgymmet. Det var kul och inte allt för jobbigt, förutom bålstyrkan. Men idag kan jag konstatera att jag måste vara svag för jag har träningsvärk i hela kroppen, varenda muskel värker. Fick även in ett 75 min långt trainerpass på kvällen och eftersom Tobias inte var hemma var jag tvungen att byta däck på cykeln till trainerdäck, och klarade det! Woho vad nöjd jag känner mig=)

Har provat jogga 40 minuter nu på kvällen och kände ingeting i hamstring under löpningen men det återstår och se hur det känns i morgon.

känner mig duktig och tekniskt lagd=)
Jag älskar min gamla polaroidkamera! 

Gänget som orkade stanna längst in på natten, pigga och glada även
om klockan börjar närma sig 3?

You Might Also Like

0 kommentarer