Premiärmilen

mars 31, 2014

Sprang premiärmilen igår och det gick helt ok! Det var inte förrän på morgon på tävlingsdagen jag faktiskt fattade att jag skulle tävla, och blev nervös. Har  haft en del problem med hamstring men i fredags fick klartecken att springa. Cyklade ut till Universitetet för min hamstring har tidigare känts bra när jag har cyklat och blivit varm. Fortsatte uppvärmningen med jogg och lite dynamisk stretch. När starten gick fick jag en liten panikkänsla; jag är inte är i form, hur ska det här gå? Men efter några sekunder med negativa tankar så tänkte jag snarare på att hålla samma frekvens på fötterna och ta mig i mål:)

Det var grymt jobbigt..svårt att andas och blodsmak i munnen, men jag älskar det! Det var första tävlingen i år och jag visste att det skulle vara en chock för kroppen. Kom i mål på tiden 41.07, första halvan på 20.17, andra på 20.51. Jag höll jämt tempo men en liten svacka på 8 & 9km, jag skyller på den gigantiska backen på 16 höjdmeter vid den tidpunkten;)

Idag har det varit återhämtning med 3000m lugn simning imorse och rehab på eftermiddagen.

Trött! Tobias var till och med tvungen be mig le..


You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Fantastiskt skönt att du fick premiären överstökad! Tillika så bra!!!

    SvaraRadera