Att tävla gör en snabb..

april 03, 2014

Har konstaterat att man blir snabb på träning tack vare tävling. Efter återhämtning på måndagen cyklade jag 1,5h på trainern + 30 min jogg på tisdagen. Fick verkligen hålla tillbaka på löpningen för av någon anledning ville mina ben hålla upp tempot. Jag vågar absolut inte pressa mig för hårt efter alla problem jag har haft med löpningen pga popliteus och hamstring. Brukar även känna mig helt ok (träningsvärk räknas ej in här) direkt efter en tävling men 1 vecka senare kommer tröttheten och alla krämpor..

Igår simmade jag 3700 på morgonen och körde lite fartökningar med hjälp av att simma medley. Ibland känns det segt och trögt att bara simma frisim och för mig funkar det oftast med att lägga in medley för att få upp puls och fart. På kvällen drog jag ut på en lugn jogg, ca 14km, runt söder.  Jag fick sällskap av en klubbkamrat som jag stötte på påvägen vilket bidrog till att tiden flög förbi. Helt underbart att komma hem när det fortfarande var ljust också! En annan trevlig sak som jag har hunnit med i veckan är att hämta lite kläder från Stockholm Screenprint, ska försöka lägga upp dem på bloggen sen för att ni ska se hur snygga de är!=)

Just det, måste berätta lite om vad jag hittade på i tisdagskväll. Jag hängde med Maxim för att spela in en grej inför Sthlm marathon och det var verkligen blandade känslor. Jag är en person som är social och som syns och hörs mycket. Men något hände när kameran sattes på.. hjärnan fylldes av luft och prestationsångesten sprutade. Kände mig verkligen värdelös=( Som tur var jobbade jag med väldigt duktiga och snälla personer så jag hoppas verkligen de får ut något bra material! Alla ni som jobbar inom media, fan vad ni är grymma! Den här upplevelse gav mig verkligen en insikt hur det måste vara att jobba med radio,TV m.m, speciellt när det kommer till kost och vetenskap, haha.

Passade på att fika när jag ändå skulle hämta upp kläder
från Stockholm Screenprint! Fin tröja va?!
Haha, detta är inte inte en normal situation!


You Might Also Like

1 kommentarer

  1. himla kul Mikaela....ser fram emot att se snutten !! men vänta nu....den sänds inte i Indien eller?
    hahhaha hoppas få se den när vi kommer hem ! jag är så j....imponerad av din dedication
    kramisar Sanna

    SvaraRadera