När stressen tar över

april 15, 2014

Jag har varit väldigt stressad senaste tiden. Jobbet, styrelsearbete, projekt, konsultarbete och ja, till och med träningen har blivit ett stressmoment ibland. Stressen har gjort sig påmind genom trötthet, jag har varit vimsigare än vanligt,  haft svårt att koncentrera mig, astman har blivit värre och de 2 senaste dagarna har jag haft hjärtklappningar när jag har tränat. Det vill säga, jag har fått avbryta träningen pga av hjärtklappningar. Idag tog jag mig till akuten för EKG, blodprover osv. Diagnos: STRESS. Om det upprepas ska jag kontakta vården igen för det är inte önskvärt att få hjärtklappning, speciellt inte när man tränar...

Denna veckan skulle egentligen bli en stenhård träningsveckan men nu får den börjas med vila. På torsdag åker jag och Tobias ner till Skåne och det ska bli helt underbart att träffa familjen. Vi kör på hyrbil och cyklarna kommer följa med så det här med en tuff träningsvecka är inte helt förlorat än.

Nu ska jag samla kraft och inte bli stressad över att jag missar träning.

Fin bild från helgens utflykt till Sollefteå

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Stress är det svåraste att behärska...finns inga lätta lösningar mer än att VERKLIGEN lära sig att ta en sak i taget, så fort tankarna vandrar - vänd tillbaka till nuet!
    Skåne och hemma kommer hjälpa :)

    SvaraRadera
  2. Var rädd om dig gumman. Hoppas ni har det underbart hemma i Skåne ≤3

    SvaraRadera