Nya prylar

april 23, 2014

Har haft en riktig hemmakväll med inhandling av mat, matlagning, städning,tvätt och vila. Är nöjd över helgens tränings vilket hade fokus cykel. Jag har gett mig tusan på att benen måste kunna vänja sig vid att cykla längre än 5 mil (ja det är faktiskt på den nivån vi snackar om). Men trainerpassen verkar har gett en del då jag klarar cykla ca 8 mil nu utan att behöva totalvila i 2 dygn efteråt=)


Igår kände jag mig stark på simningen och fick även in rehab/styrka och ett banpass löpning på kvällen. Förutom att jag känner av min astma lite mer än vanligt och att jag inte vågar ta min astmamedicin efter förra veckans hjärtklappningar, så fick jag faktiskt upp farten. På söndag bär det äntligen av mot mallis och jag fick två presenter för detta ändamål av mammsen och pappsen när jag var nere över påsk; paddlar och en träningsbikini. Jag är inte den största prylgalningen, och verkligen inte om man jämför med andra triathleter men jag blev verkligen glad över att få lite träningsutrustning. Det var längesen jag använde mig av träningsbikini men jag önskade mig en modell som jag tidigare har använt mig av. Jag fick en liten chock när jag provade den, ska den verkligen vara så liten?!! Det känns som jag är naken och att allt sticker ut här och var och vi ska inte tala om hur vit jag är. Aja, det är bara att satsa på att bli brun och deffad på mallis för det är väl det alla egentligen åker på läger för;)

Min hamstring är inte 100% och vill såklart veta hur det ligger till innan jag åker. På fredag blir det alltså ett besök på sophiahemmet och jag hoppas på positiva kommentarer.


You Might Also Like

0 kommentarer