Påsk

april 20, 2014

I tordags bar det av mot Skåne och familjen vilket verkligen var efterlängtat! För det första har jag saknat familjen och för det andra är det superbra träningsmöjligheter=) 


Fredagen började med brunch hos min lillasyster och på eftermiddagen drog vi ut på ett cykelpass. Jag insåg att det är mycket enklare att uppskatta cykel här nere med strålande sol, knappt några bilar, inga rödljus, fin natur och oändligt med småvägar. Vi avslutade träningsdagen med ett kortare pass terränglöpning och middag från grillen.

Igår körde vi ett roligt påskpass i bassängen:

200vf
4*150 rullande IM

30 * 100 (2* ( 5 fr 5 IM 5arm))

lagkapp: 50 fr 

avbad

Det var jag, Tobias, pappa, Adam (min lillebror), Harald  och Rasmus. Jag fick slita en del för att simma ett ok pass men det var kul att träna med familj och vänner. Med fantastiskt väder; 20 grader och nästan vindstilla, passade jag och Tobias på att cykla lite. Jag var väldigt trött från simningen så jag sa åt Tobias att köra på och låta mig köra mitt egna (långsamma) tempo. Jag försöker vänja mig vid att cykla men mina ben känns som betongklumpar som bara vill röra sig i slow motion..Först trodde jag att det bara skulle vara tungt och tråkigt men jag gav i alla fall inte upp (även om jag bara ville hoppa av cykel och kasta ut den på fältet), och efter ca 40 min kände jag mig lite bättre och resten av passet var ok. När jag kom hem försökte jag växla hyfsat snabbt och provade springa någon minut. Ajaja va ont det gör i benen när man har cyklat och sen ska springa. Sa jag förresten att jag satsar på triathlon?haha.

Dagen avslutades med en perfekt påskafton med familj, god och mycket mat.
Man ska bjuda på sig själv=)
Pappa och Adam tyckte det var skönare att
sova än att hänga med på dagens andra träningspass

You Might Also Like

0 kommentarer