Tävlingar 2014

april 10, 2014

Insåg idag att det bara är ca 2,5 veckor kvar tills Mallorca och min första tävling,omg,omg!! Är redan sjukt nervös.  Även om jag har haft väldigt mycket med jobb och plugg det senaste månaderna har jag ändå sprungit och cyklat mer än förra året så jag borde vara bättre förberedd. Fast jag kommer behöva träna på växlingarna,haha.


Tävlingar 2014 (tillkommer kanske fler..):

Mallorca Triathlon (Olympisk)
Hallsta triathlon (Sprint)
Svenska cupen Uppsala (olympisk)
Varberg triathlon (sprint)
SM i Västerås (Olympisk)
Amfibiemannen (swimrun)
Svenska cupen malmö (sprint)
ÖtillÖ (riktigt jävla lång swimrun)

Jag tycker swimrun är superkul och jag hade velat pressa in lite fler tävlingar men vill inte att det ska störa min triathlonsatsning. Vi får se, det kanske blir fler än Amfibiemannen och ÖtillÖ. Jag skulle även vilja tävla mer utomlands, mest för att få mer erfarenhet=)

Annars då, ett av de bästa passen den senaste veckan var simpasset i lördags. 
Huvudserie:
40* 100 uppdelat på 2(9*100fr@1.40+ 100 rygg), 9*100@1.30+ 100rygg, 9*100@1.25+ 100ry

Passet utfördes i 50-meters bassäng och jag la alla runt ca 1.15-1.16 (förutom de 5 första). Fett NÖJD! det sämsta passet den senaste veckan var simningen i tisdags där jag fick kämpa för att inte drunka,haha. 


Fikastopp på cykelrundan i söndags. Jag var helt slut
 men fint väder var det=)

You Might Also Like

0 kommentarer