Mental återhämtning i Dalarna

augusti 08, 2014

Det senaste veckorna och har varit lite jobbiga mentalt och därför drog jag till Dalarna i några dagar för fly stan och hänga med gladaste Emma Graaf i några dagar. Det tar mycket mentalt att få ihop jobb, träning, tävling, resor till tävlingarna OCH att hantera skador. Jag vet inte hur andra hanterar det men jag tycker att vara skadad är den värsta energitjuven! Smärtan finns alltid där och man oroar sig konstant om att det ska bli värre och att man inte tränar tillräckligt mycket..

Jag har i alla fall haft det super i Norrhyttan och även om det vardagliga tempot var lugnt så hann vi med rätt mycket bra träning. Vi passade även på att cykla till Tällberg för att heja på våra vänner som tävlade. Cykelturen dit var varierande där jag fick lyckorus över småvägar och ett kuperat landskap medans Emma fick glänsa på de flacka raksträckorna, jäklar vilket tempo hon höll då! Det var helt rätt val att åka till Tällberg för det finns inget som ger så mycket energi som att heja på andra och att se andra glädjas över sporten.

Igår hade jag bokat tid för att fixa mina växlar men det visade sig att det var kedjan som var helt slut, att kedja och kassett måste bytas men killarna på Cycle Corner hade inte tid att fixa det under dagen. Panik! Det var så illa att kedjan hoppade av sig själv utan att jag växlade så det skulle känts kasst att tävla sprint med en cykel som växlar av sig själv. Som tur fick jag istället finfin hjälp av Arvid som arbetar på Cykelspecialisten. Tack Arvid, du är BÄST!! Nu sitter vi i bilen påväg till Malmö och den sista tävlingen i svenska cupen. Det är sprint och kommer bli riktigt tufft. Jag är en stark simmare men det är svårt att skapa en ordentlig lucka på 750m.. De senaste dagarna har varit fokus på vila och hitta fart och om jag ska vara ärlig har det väl känts sådär. Men nu finns det inget mer att göra mer än att vila och visualisera hur jäkla snabbt det kommer gåJ!

Åh förresten så har Indie Bars ett lag under stafetten på söndag!!!!

Förutom simning, cykling och löpning tränade vi
också styrka, stabilitet och rörlighet med redcord. 
Är väl inte riiiktigt där än när det kommer till
löpningen men I Will Get There!
Indie Bars på Try triathlon vid sjöhistoriska i tisdags:)

You Might Also Like

0 kommentarer