Dagarna är ju rätt långa ändå

september 10, 2014

Inatt fick jag 8 timmars sömn öven om jag gick och la mig 23.30. Imorse hann jag sitta och kolla på nyhetsmorgon samtidigt som jag åt frukost. Jag var i tid till jobbet. Hann göra allt idag på jobbet som jag räknade med, men också hjälpa en kollega med en ny metod, fika 3 (gånger!) och stannade över arbetstid helt ostressad för att fixa lite extra saker. Har hunnit prata i telefon med nära och kära. Bokat in roliga möten. Läst 1 tidning. Kollat på 2 episoder av Sherlock (sjukt bra serie ju!). Haft lyxen att äta middag TILLSAMMANS med min kära sambo. Fått ca 1 miljon idéer om saker jag vill göra innan jag dör. Har upprepande gånger sagt till Tobias att jag vill tävla igen NU NU NU! Klockan är 21.08 och jag känner mig som en superhjälte med extremt mycket överskottsenergi..

Jag alltså listan kan göras lång. Dagarna är rätt långa när man inte har träning på schemat.


You Might Also Like

0 kommentarer