Säsongen är inte slut än!

september 01, 2014

Nu är Tobias ute  och kör ötillö med Roger Sjösten under namnet Team Maxim! Ni som vill följa tävlingen kan göra det här.

Anledningen varför jag inte kör är för jag kommer tävla en Europacupstävling i Mamaia, Rumänien i helgen. Det mest exalterade är ju att jag kommer tävla för Sverige!!:) Jag vet det, kommer bli tufft, speciellt löpningen men jag känner att jag vill ha den här erfarenheten inför nästa säsong. Distansen är olympisk vilket jag tror passar mig bättre än sprint. Jag får ut mer av min simning på 1500m än 750m. Samma sak gäller cyklingen, det tar ett tag innan benen är varma,hehe. Löpningen kommer bli en kamp och jag kommer ge allt! Dessutom håller jag samma fart på 5km som 10km (jag jobbar på att bli snabbare!!).

I fredags kände jag av min astma lite mer än vanligt och tyvärr har jag åkt på en liten förkylning. Det kanske är pga nervositet eller att jag haft en bra säsong (någon gång måste kroppen få andas ut). Lite oroväckande är det men har tagit det riktigt lugnt med träningen i helgen och mår bättre idag. Kommer vila helt idag och senare åka ut till Utö för att välkomna alla som kör ötillö. Resten av veckan kommer bestå av lugn träning, lite fartträning, vila och förberedelser inför helgen.

Fick tävlingsdräkten för några dagar sedan och jag måste säga att det var en häftig känsla att packa upp den. Bara av att se bilden nu gör mig taggad! Ni kanske inte ser det på bilden men den är TINY och det tog ett tag att få på mig den.. Det är inte vanligt att konditionsidrottare har lite rumpa men i mitt fall är det ju så,haha.

I torsdags hade jag turen av bli fotat av Jens Assur som tog lite bilder för Stockholm Business Region. Jag var där med George Bjälkemo och Patrik Nilsson och även om vi fick gå upp tidigt 04.45 (!) så hade vi trevligt.
 Absolut bästa våtdräkten; Camaro X-Pulsor! Den är snabb men också superstretchig så axlarna har samma rörelseomfång som om man körde utan dräkt.

I lördags var vi ett gäng som simmade ute i Hellas. Det kan vara det sista OW-passet för i år, för det var riktigt kallt nu. Det kändes ändå bra att få lite OW-simning inför tävlingen i helgen.
Indie Bars är perfekt efter ett kallt OW-pass:)

You Might Also Like

0 kommentarer