Skönt med vila

september 14, 2014

En vecka utan träning och det känns som formen är borta! Jag har verkligen behövt vilan, både mentalt och fysiskt. Det är fortfarande 2 veckor kvar på säsongsvilan men nästa vecka kommer jag träna lite. Bara sådant som jag är sugen på så det kanske till och med blir lite boxing:) Imorgon tänkte jag simma ett lugnt pass på morgonen och på eftermiddag ska jag till Access Rehab för att checka hur kroppen mår efter tävlingssäsongen men också få en bild över vad jag kommer behöva jobba på i höst. Jag är väldigt tacksam att jag har deras stöd, utan Access Rehab hade jag inte stått på startlinjen på varken SM eller Europa-cupen i Rumänien.

Helgen har annars bestått av jobb,jobb och jobb samt lite trevligheter med goda vänner!


En suddig iphonebild från en supertrevligt tjejkväll i lördags
Jag och Olle gav vårt stöd Tuggarns Trail ECPAT Charity Run
där pengarna går till att bekämpa barnsexhandel och
alla former av sexualbrott mot barn.
Indie Bars efter loppet :-DYou Might Also Like

0 kommentarer