Full fart med Indie Bars

oktober 21, 2014

Japp det är mycket nu:)  Jag och Olle arbetar hårt med Indie Bars, bland annat går de att köpa på Cykelcafé Le Mond och Bianchi Café and Cycles! Roliga samarbeten är på G och och vi jobbar på att få till en fantastik release-fest den 5 november.

Har börjat komma in i bra rutiner på mitt nya jobb Friskis&Svettis och det är otroligt kul. Stämningen är på topp och mina arbetskollegor är super! Hoppade in spontant på en av mina kollegors pass som var skivstångsintervall 75min och kan konstatera att min kropp inte är van att träna styrka och min koordination inte är på topp,haha. En annan grej som gav mig fruktansvärd träningsvärk förra veckan var 3*5minuter på boxningsäcken. Alltså jag körde det i fredags och idag (tisdag) har träningsvärken börjat försvinna.  Det är i sådana lägen man ifrågasätter sin roll som elitidrottare...

Vissa perioder hinner jag inte blogga så mycket eftersom jag är på språng i princip hela tiden och då är det lättare med Instragram. Ni kan följa mig på @mikapela

Så häftigt att se Indie Bars ligga framme i kassan
på Le Mond.
Vi var så många på Lisas i lördags att det inte fanns stolar till alla.
Det vart fikamingel:)
Premiär i lördags!!


You Might Also Like

0 kommentarer