Lördagsrutin

oktober 11, 2014

Vilken strålande dag! Idag gick jag jag upp 8.15 (sovmorgon!) för att äta lite frulle, sen drog vi ner till Eriksdalsbadet. 10*400 i långbana stod på schemat och det gick överraskande bra. Kändes trögt i början men det visade sig att kroppen var stark. Körde starttid på 6 min och fick dra de flesta. Hälften var sammansatt frisim och hälften med paddlar. Jag la den första på 5.45 sedan resten på 5.30/5.35 förutom sista (med paddlar) som brändes iväg på 5.05. Det har varit lite sisådär men vår fikarutin de senaste lördagarna men idag blev det gofika. Jag är verkligen glad över att ha så trevliga träningskompisar!

Jag försökte få en bra bild men alla var upptagna med att prata så det blev inte några leende precis...även om vissa försökte,haha.


Hann med en löptur också och wow vilket väder idag! Jag var så glad att det råkade gå lite väl snabbt..I torsdags hade jag turen och blev bjuden på supergod vegolunch av Mattias som driver tidningen VEGO och bloggen Vegoriket på Aftonbladet. Han är grym och inspirerar till tusen!

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Lovar att du ska få minst en under 5min nästa gång.

    SvaraRadera