Snabbvisit

oktober 30, 2014

Om ca 20min är jag tillbaks till Stockholm, det har gått som himla snabbt:(

Igår när jag steg av tåget gick jag direkt förbi mormor för att säga hej och lämna av lite grejer. Mormor är min idol och hon är verkligen bäst! Sen sprang jag förbi min lillebrors jobb för att lämna av en liten födelsedagspresent och sen bar det av till gymmet. Där körde jag först prehab/styrka och sedan cyklade jag 80 min som bland annat innehöll 3*10 min intervaller.

Efteråt mötte jag upp min lillebror, lillasyster och hennes man hemma hos mormor på fördrink och snittar. Jag är verkligen lyckligt lottad som har en sådan underbar familj! Efteråt hade vi bokat bord på en mysigt restaurang.


Fördrink
Jag och mina fina syskon. Kom precis från träningen
och som vanligt har jag på mig
myskläder ..
Det var tufft att ta sig upp kl8 imorse för löpturen,hehe. Förutom att det var 1 grad ute och att det gick rätt långsamt så var det ett bra träningspass för jag fick inte ont i hamstring (YES!). Sedan var jag verkligen effektiv för innan jag satte mig på tåget upp till Stockholm hann jag med mysfrukost med lillebror, säga hejdå till mormor, åka ut till mina föräldras hus, hänga lite extra i lund, simma ett medleypass på 3500, och varit på ett möte. Rätt effektiv va?

En mycket trevlig middag!
GO INDIE BARS!

You Might Also Like

0 kommentarer