Sovmorgon

oktober 23, 2014

Masters SM närmar sig och när jag gick och la mig igår tänkte jag först stiga upp tidigt idag för att få in ett extra simpass. Jag sa till Tobias att om jag vaknar av alarmet kl 5.45 så hänger jag med. När jag vaknade undrade jag varför Tobias inte var kvar, jag kollade på klockan;8.25. Jahapp det blev sovmorgon ändå. För att ta tillvara på detta sällsynta tillfälle hämtade jag datorn och kollade på ett avsnitt FOREVER i sängen innan frukost.


Även på lediga dagar brukar jag ha tusen grejer på schemat. Idag var jag däremot tvungen att stanna hemma fram tills lunch eftersom jag väntade på en leverans innehållande det här:

Sjukt snygga ju! Indie Bars takes over the pool:)

Har varit nere på gymmet och kört rehab och styrka samt varit ute och joggat 40 minuter med Sara i Nackareservatet. Nu tänkte jag dra iväg till badet en sväng och ikväll är det pannkakor som gäller!

You Might Also Like

0 kommentarer