Tränare

oktober 08, 2014

Yes, jag har skaffat mig en tränare! Jag lärde känna Chris när jag pluggade i San Luis Obispo och då tyckte jag han var lite knäpp som höll på med triathlon:) Det gör jag ju inte nu och blev väldigt glad när han var taggad över att vara min tränare.

Träningen har alltså kommit igång efter säsongsvilan och nästa tävling kommer vara Master SM i simning (långbana) som sker i slutet av november. Där är det tänkt att jag ska tävla i 800fr, 400IM och lite annat smått och gott. På tal om medley gick simpasset i morse faktiskt bra. Det var medleyinspirerat (som vanligt på onsdagar), men för en gångs skull kände jag mig stark. Speciellt på fjärilen. Det kändes också bra i fredags under sprintpasset där jag brände av serien 10* (50 max + 2*25 löst) fj och la alla på 34/35 sekunder. Väldigt nöjd med den bedriften eftersom jag inte har fokuserat på fjäril senaste åren.

Idag hade jag även 2h cykel på schemat och istället för att sitta på trainern pga av ösregn och kyla, som det var under morgonen, stack jag istället ut på en runda runt Årsta Havsbad i helt perfekt väder! Luften var frisk och naturen otroligt vacker:) Benen kändes däremot extremt tunga,haha.

Glöm inte att gå in på www.indiebars.com för att beställa hem en låda eller två!!! Ekologisk energi som smakar otroligt gott!

Japp jag är stolt över Indie Bars! Foto:Katie Trant
Lite alternativ träning förra fredagen. Snacka om att
tävlingsdjävulen växer fram under badminton..
Jag på gymmet igår. Även om det känns jobbigt/tråkigt
så måste styrketräningen och prehaben
in i schemat.

You Might Also Like

0 kommentarer